Bedrijfsverhuis / kantoorverhuis in goede handen

Een bedrijfsverhuis heeft altijd een grote impact op uw organisatie, de nieuwe werkomgeving voor uw medewerkers is een hele verandering.

Wanneer u een verhuisfirma inschakelt voor het zakelijke verhuizen, dan worden diverse zaken u meteen uit handen genomen. Zo zullen wij eerst in overleg met u bepalen welke dag of dagen het meest geschikt zijn voor de verhuis. Het is zelf mogelijk om zaterdag en zondag te verhuizen zodat u de maandag meteen weer van start kan gaan en er geen kostbare tijd voor uw bedrijf verloren gaat.

Het goede advies en de begeleiding is erg belangerijk op een verhuis. Verduidelijk de instructies aan uw medewerker. Voor, na en tijdens de verhuis zorgen wij ervoor dat alles probleemloos en soepel verloopt.

Voorbereiding:

Maak samen met ons een speciaal verhuisdraaiboek op. In welke volgorde dit het best kan. Met een verhuisdraaiboek weet u bovendien altijd waar u aan toe bent.

Wij verhuizen burelen, bedrijven, magazijnen, scholen, instellingen, enz. De verhuis van uw zakelijke onderkomen zal zonder stress en problemen voor u verlopen.

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze of een offerte neem vrijblijvend contact met ons op Patrick +32(0)495/53.01.07

Bedrijsverhuis

Bedrijfsverhuis

© HET Reclamebureau