Opruiming - ontruiming van A tot Z

 

Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen en bezemschoon opleveren van woningen, appartementen, magazijnen, (kraak) panden, magazijnen, schuren, enz.

onze opruimdienst helpt u graag om in alle mogelijke ruimtes uw huis leeg te maken tot in de kleinste hoekjes en met zorg.

De ontruiming en opruiming van een woning na een overlijden, vertrek naar een serviceflat ,faillisement, enz. gaan gepaard met veel emoties. Daarom is het belangrijk  dat u kan vertrouwen op een expert dat discreet is met vakkundig personeel zodat u zich kan richten tot administratieve beslommeringen en praktische zaken afhankelijk van uw situatie. 

Ons team kan u ook bijstaan na een onverwacht verblijf in het ziekenhuis of psychiatrie, er moet soms een ziekenhuisbed geplaatst worden en een doorgang voor rolstoel dat gaat meestal gepaard tot het verplaatsen van meubelen en verwijderen van tapijten.

Wij bieden de totaaloplossing voor het opruimen, ontruimen, leeg maken en bezemschoon opleveren van woningen tegen een eerlijke prijs zodat jullie snel kunnen overgaan tot verkoop of verhuur. Wij beschikken over vakkundig materiaal zodat wij snel en efficiént kunnen werken.

 Wij maken een afspraak in de opruiming of ontruimen woning. Wij stellen gratis en vrijblijvend een offerte op waarin alle opdrachten en specifieke wensen zijn opgenomen.

Voor verdere info kunt u ons bereiken op het volgend te.l nr .+32(0)495 53 01 07 / +32(0)496 53 05 10 of via contact aanvraag.

ontruimingen van verzamelwoede

volledige inboedel opruimingen -opkuis na sterfgeval - ontruiming

© HET Reclamebureau