DVH Verhuizingen en lift service staat voor kwaliteit! Uw verhuis gebeurd door specialisten en met het grootste respect voor uw goederen. Verhuis je om de hoek of de andere kant van het land, DVH verhuizingen staat  voor u paraat. Wij kunnen tal van diensten aanbieden, aangepast aan uw wensen en budget.

Budget vriendelijk verhuizen

Wij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, u zorgt ervoor dat enkele vrienden of familieleden aanwezig zijn om mee te helpen. Al uw huisraad is vooraf op een veilige manier door uzelf ingepakt in verhuis dozen, de kasten indien nodig gedemonteerd. Wij laden alles in de vrachtwagen en lossen alles op uw nieuw adres.

Standaard +

We komen met 2, 3 of 4 verhuizers wij demonteren u meubelen u zorgt dat al uw huisraad vooraf op een veilige manier is ingepakt in verhuis dozen. Wij laden alles in de vrachtwagen en lossen uw goederen op uw nieuw adres en vervolgens monteren wij uw meubelen terug.

Full service

Wij nemen de begeleiding op zich voor het gehele verhuis traject van uw verhuis en zorgen voor een zorgeloze verhuis. Het vakkundig in en uitpakken van uw huisraad (keukengerei, service, glaswerk, enz..), kleding aan hangers steken wij in kleerkast dozen, breekbare materialen pakken wij in met noppenfolie, demonteren en monteren van uw meubilair, wij zorgen voor af- en aankoppelen van elektrische apparaten (wasmachine, droogkast, tv, enz..) afhalen en ophangen van gordijnen, schilderijen en kroonluchters, in- en uitladen van de volledige inboedel in de vrachtwagen en tot slot indien gewenst de volledige opkuis van uw huis of appartement zodat dit klaar is voor verhuur of verkoop.

In uw nieuwe woonst monteren en plaatsen wij het meubilair volgens plan, steken u huisraad in de kasten, ook het ophangen van schilderijen, gordijnen, en verlichting kan je door ons vakkundig laten ophangen.

U hoeft zelf niets te doen, alleen maar instructies geven zodat alles netjes op zijn plaats staat.

Verhuisdozen en alle andere verpakkingsmaterialen kunnen bij ons aangekocht worden in ons magazijn in Deerlijk .

 

 

Gsm Patrick +32(0)495/53.01.07

Gsm Janick +32(0)496/53.05.10

 

 

  • inboedel verhuizen, verhuizingen, Liftservice, verhuis dozen.
  • Goed koop verhuizen, verhuis, verhuizingen, verhuisfirma, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Waregem, Zwevegem, Avelgem, Anzegem, Desselgem, Wielsbeke, Tielt, Lendelede, Bellegem, Rollegem, Bissegem, wevelgem, Lauwe, Menen, Bavikhove
inboedel verhuizen, verhuizingen, Liftservice, verhuis dozen.

Wij verzorgen volledige verhuizingen van A tot Z

© HET Reclamebureau